Tämä verkkosivusto toimii evästeiden avulla. Käytämme evästeitä, että voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Seuraamme myös sivustomme käyttäjätilastoja (Google Analytics.)

Tervetuloa sivustolleni

Julkaistu: 22.03.2020
Jaa:

Tulevaisuudessa riinakruut.fi tuottaa sisältöjä monikanavaisesti! Sivustoni laajenevat ja alkutaipaleeni aikana uutta sisältöä tulee sivulleni aktiivisesti.
Pidän sosiaalisen median kanavani ajan tasalla aina, kun muutoksia on luvassa.
Pysythän kuulolla!

Matkalla ruudinkeksijäksi 💥

Minusta - Lue lisää Riina Kruutista - eli tulevasta ruudinkeksijästä, joka valmistautuu pian yrittäjyyteen, räjäyttävään tarinallistamiseen ja sunnitelmalliseen sisällöntuotantoon!

Blogi - Kirjoitan monipuolisesti blogeja, jotka käsittelevät pääasiassa viestintää, asiantuntijabrändiä, sisältömarkkinointia ja asiakaskokemusta, mutta bloggaan myös alkaneesta yrittäjyyteni matkasta blogisarjassa "Matkalla ruudinkeksijäksi."

Tutustu asiantuntijan brändi- ja sisältöstrategia oppaaseen

Valmistun pian markkinoinnin ja viestinnän tradenomiksi Haaga-Heliasta.
Opinnäytetyönäni olen luonut oppaan:
"Asiantuntijan brändi- ja sisältöstrategia - ensiaskeleet pienyrittäjille."
Opas löytyy sille varatulta omalta välilehdeltään ja se on toistaiseksi täysin vapaasti pienyrittäjien ja asiantuntijabrändin rakentamisesta kiinnostuneiden ladattavissa.
Vaikka en edellytä yhteystietojen jättämistä, toivoisin oppaasta kuitenkin palautetta, jonka avulla voisin kehittää ammattitaitoani.
Saitko oppaasta hyötyjä irti? Millaisia? Voit vastata minulle LinkedInissä yksityisviestillä tai halutessasi vaikkapa sähköpostilla rruuti3@gmail.com.

Tervetuloa mukaan!

-Riina