Tämä verkkosivusto toimii evästeiden avulla. Käytämme evästeitä, että voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Seuraamme myös sivustomme käyttäjätilastoja (Google Analytics.)

Riina Kruut

Positiivinen ote, rehti meininki ja terävä kynä!

Olen markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen, tarinankertoja ja sosiaalisen median asiantuntija. Ratkon pienyrittäjien markkinointihaasteita ja tuen viestintäteoissa suunnittelusta toteutukseen. Loistan projektityöskentelyssä ja konseptoinnissa sekä autan yrityksiä löytämään oman, persoonallisen äänensävynsä digitaaliseen läsnäoloon. Olen omimmillani copywriterin tehtävissä, ja hurja ideoiden lennättely on mielestäni luovan työn parasta antia.

Minulle on tärkeää, että asiakkaani haluaa osallistua oman yrityksensä markkinoinnin kehittämiseen. Digitaalisen läsnäolon aitous ilmenee yrittäjän halusta vaikuttaa sisältöjen syntyyn, ja innostuksesta suunnitella markkinointia yhdessä ammattilaisen kanssa. Kanssani tuotetut ja suunnitellut markkinointiviestinnän teot sidotaan aina liiketoiminnallisiin tavoitteisiin. Markkinointiin käytettyjen resurssien pitää tuottaa oikeita tuloksia ja muutoksia haluttuun suuntaan.

Olen toiminut yrittäjänä vajaan vuoden, mutta kerännyt arvokasta kokemusta markkinoinnista työskennellessäni aiemmin sen parissa finanssialalla. Nyt asiakasyritykseni koostuvat niin asiantuntijabrändiään rakentavista yksinyrittäjistä kuin pienyrittäjistäkin. Olen täysin hurahtanut uusiin toimialoihin tutustumiseen, mutta janoan uuden oppimista jatkuvasti myös omalta kentältäni.

Haluatko kuulla minusta lisää…

Olemme kaikki ammattilaisuutemme takana myös paljon muuta, joten lisäisin olevani myös…


Vaimo, äiti, ystävä, hieman liian hyvä kahvinjuoja ja vantaalaistuva lahtelainen. Räjähtävä intohimoni ja kekseliäisyyteni kirjoittajana on myös kirvoittanut minulle Ruudinkeksijä-tittelin. Se juontaa juurensa ruutia tarkoittavasta sukunimestäni. Kirjoittaminen on olut osa elämääni jo lapsuudesta saakka, ja olenkin julkaissut vuonna 2017 lastenkirjan, Tarina siivettömästä enkelistä.


Luonteeltani olen lämminhenkinen ja luova ekstrovertti, joka suhtautuu innolla uusiin asioihin. Elämän ilmiöt kiinnostavat minua, ja katsonkin asioita useimmiten vaaleanpunaisin linssein. Päivistäni ei puutu naurua ja mielestäni hauskanpito sekä hulluttelu on sallittua – myös töissä!
Rakastan ihan kaikkea taidetta ja olisin älyttömän huono kriitikko. Musiikkimakuni ulottuu hevimetallista humppaorkesteriin ja sama pätee kirjallisuudessakin. Jokaisessa lukemassani teoksessa on ollut mielestäni aina jotakin ylivertaisuutta hipovaa!

Tutustutaanko lisää?

Lähesty rohkeasti somessa tai laita viestiä osoitteeseen viestinta@riinakruut.fi.