Tämä verkkosivusto toimii evästeiden avulla. Käytämme evästeitä, että voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Seuraamme myös sivustomme käyttäjätilastoja (Google Analytics.)

Asiantuntijan brändi: omaääninen, tavoitteellinen ja keskusteleva

Haluat laajentaa verkostojasi, jakaa asiantuntemusta yleisöllesi ja kasvattaa omaa asemaasi alasi vaikuttajana sosiaalisessa mediassa?

Sinulla olisi tietoa, näkemystä ja vahva sanoma jaettavana, mutta et tiedä mistä aloittaisit viestinnän? Ruudinkeksijä auttaa sinua tutustumaan omaäänisyyteesi ja löytämään sinua sekä yleisöäsi parhaiten palvelevat kanavat.

Vaikka jokainen asiantuntija on yksilö, alkaa brändimatka aina samalla tavalla. Ensin on tutustuttava omaan persoonalliseen tapaan viestiä sekä paneuduttava omaan kiinnostavaan tarinaan ja ydinosaamiseen. Sitä seuraavat tavoitteet, kohdeyleisöt ja kanavat, joissa haluat asiantuntijana olla läsnä yleisöllesi.

Asiantuntijan aloituspaketti digitaaliseen läsnäoloon

Aloituspaketti sisältää neljä kappaletta tunnin mittaisia sparrauksia, joiden pohjana ja tärkeänä työkaluna käytetään luomaani Ruudinkeksijän Asiantuntijabrändi- ja sisältöstrategiaresepti -työkirjaa. Ensimmäinen tapaaminen keskittyy omaääniseen ja persoonalliseen viestintään. Ensitapaamisessa teemme jo konkreettisia toimia sosiaalisen median profiilien ja visuaalisen ilmeen edistämiseksi.

Ensimmäisen tapaamisen jälkeen saat itsellesi pdf-muotoisen työkirjan, jota hyödynnät itsenäiseen oppimiseen. Seuraavassa tapaamisessa keskitymme tavoitteisiin sekä kohdeyleisöihin ja kahdessa viimeisessä tapaamisessa luomme sisältöstrategian, jonka puramme auki sisältösuunnitelmaksi valittuihin kanaviin yhdessä.

Ruudinkeksijän asiantuntijabrändi ja sisältöstrategiaresepti

Sanahirviöiden kultamitalisti! Älä säikähdä työkirjan pitkää ja armotonta nimeä. Työkirja on tarkkaan suunniteltu opas, jossa huomioidaan kaikki onnistuneeseen brändimatkaan tarvittavat ainesosat. Oppaan sisällysluettelo näyttää tältä:

Hinnoittelu:

Asiantuntijan aloituspaketti digitaaliseen läsnäoloon sisältää:

4 x 1 h tapaaminen Teamsissa.
(Tapaamisten sisältöjen räätälöitävyys on mahdollista tarpeen ja edistymisen mukaan. Muutoksista, kuten esimerkiksi toteutustavasta sovitaan aina asiakaskohtaisesti.)

Hinta sisältää myös käyttöoikeuden Ruudinkeksijän Asiantuntijabrändi ja sisältöstrategiareseptiin, joka on asiakkaalle henkilökohtainen.

400 € + (alv 24 %)


Hinnoitteluni perustuu tuntilaskutuksesta ja työmääräarviosta koostuvaan kokonaisuuteen. Kokonaisuuteen vaikuttaa sisällöntuotannon laajuus sekä asiantuntijavaatimus. Pyrin hinnoittelussa mahdollisuuksien mukaan selkään pakettihinnoitteluun. Tuntiveloitukseni, johon joustava hinnoittelu perustuu on (60 € / h + alv 24 %.)