Tämä verkkosivusto toimii evästeiden avulla. Käytämme evästeitä, että voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Seuraamme myös sivustomme käyttäjätilastoja (Google Analytics.)

Oletko kiinnostunut laajentamaan verkostojasi, jakamaan asiantuntijuuttasi yleisöllesi ja kasvattaa omaa tunnettuuttasi sosiaalisessa mediassa? Sinulla olisi tietoa ja sanoma jaettavana, mutta et tiedä mistä aloittaa? Ruudinkeksijä auttaa sinua tutustumaan omaäänisyyteesi ja löytämään parhaat kanavat, mistä tavoitat yleisösi. Saat valmennuksen aina sinulle räätälöitynä pakettina, jossa voimme keskittyä tiettyihin kanaviin, teknisiin asioihin, kirjoittamiseen tai vaikkapa videoilla esiintymiseen.

Case-esimerkki tarpeesta:

Yksinyrittäjä PT-Pertti haluaa lähestyä kohdeyleisöään sosiaalisen median kanavissa ja tehdä mahdollisesti uusasiakashankintaa laajentamalla omia verkostojaan. Samalla hän haluaa jakaa vinkkejä ja tietoa, josta olisi hyötyä hänen seuraajilleen.

Ruudinkeksijä:

Varaa PT-Pertin kanssa tutustumispalaverin. Ensimmäisessä palaverissa jutellaan PT-Pertin tasosta, tavoitteista ja taidoista. Ensimmäisessä palaverissa sovitaan yhteinen suunnitelma ja aikataulu. PT-Pertti haluaa asiantuntijabrändin luomiseksi alkuun apua kahden kuukauden ajanjaksolle. PT-Pertin kanssa sovitaan viikoittaiset tapaamiset ja jokaiseen tapaamiseen Ruudinkeksijä valmistelee PT-Pertille sisältöön sopivat ennakkotehtävät. Koko valmennusjakson ajan PT-Pertti voi laittaa Ruudinkeksijälle viestiä sähköpostissa, Teamsissa tai WhatsAppissa ja saa apua kaikkiin sisällöntuotannon haasteisiin. Ruudinkeksijä neuvoo tarpeen mukaan PT-Perttiä sekä kokoaa teoriaa sovituista aihealueista, mitä PT-Pertti voi hyödyntää myöhemmin suunnitellessaan omaa sisällöntuotantoaan.

Arvio palvelun kokonaishinnasta (esimerkki: 900 € + alv 24 %)

Kysythän aina juuri sinun tarpeisiisi räätälöidystä valmennuksesta!

Hinnoitteluni perustuu tuntilaskutuksesta ja työmääräarviosta koostuvaan kokonaisuuteen. Kokonaisuuteen vaikuttaa sisällöntuotannon laajuus sekä asiantuntijavaatimus. Pyrin hinnoittelussa mahdollisuuksien mukaan selkeään pakettihinnoitteluun. Tuntiveloitukseni, johon joustava hinnoittelu perustuu on 60 € / h + alv 24 %.