Tämä verkkosivusto toimii evästeiden avulla. Käytämme evästeitä, että voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Seuraamme myös sivustomme käyttäjätilastoja (Google Analytics.)

Tekstisisällöt:

Kaipaatko lisää liikennettä verkkosivuillesi? Blogin perustaminen on aina hyvä ajatus. Tekstisisältöjen avulla herätät oman kohderyhmäsi kiinnostuksen ja pääset hyödyntämään näkyvyyttäsi hakukoneissa, kuten Googlessa. Ruudinkeksijä kirjoittaa kiinnostavia tarinoita yrityksestäsi, arvoistasi ja liiketoiminnastasi – hakukoneoptimointi ja saavutettavuus huomioiden.

Case-esimerkki tarpeesta:

Yhdistys ry on avannut uudet verkkosivut ja he haluavat alkaa tekemään jäsenilleen kuukausittain julkaistavaa blogitekstiä. Yhdistys ry:llä menee valtavasti aikaa oman yhdistystoiminnan ylläpitämiseen, eikä pitkien tekstisisältöjen tuottamisesta ole kokemusta, vaikka aiheita olisi paljonkin. Yhdistys tarvitsisi sisällöntuotannon palveluita ainakin seuraavalle kuudelle kuukaudelle.

Ruudinkeksijä:

Pitää yhdistys ry:n kanssa aloitustapaamisen, tutustuu huolellisesti yhdistyksen toimintaperiaatteisiin, arvomaailmaan ja tarinaan. Auttaa yhdistystä brändin rakentamisessa sisällöntuotannon avulla ja kirjoittaa yhdistyksen tarinaa. Ruudinkeksijä tutustuu yhdistyksen aiheisiin, joista he haluavat sisältöjä, ja kirjoittaa sovitun mittaisia blogitekstejä sovitussa ajassa yhdistykselle. Ruudinkeksijä voi toimittaa tekstit sellaisinaan tai käydä jopa julkaisemassa ne yhdistyksen verkkosivulle itsenäisesti. Yhdistyksen kanssa otetaan jokaisen tekstin jälkeen lyhyt palaveri, jossa varmistetaan, että teksti on äänensävyn mukaista ja palveluun ollaan tyytyväisiä.

Arvio palvelun kokonaishinnasta (esimerkki: 1200 € + alv 24 %)

Kysythän aina juuri sinun tarpeisiisi räätälöidystä palvelusta!

Viestinnän workshopit:

Haluatko, että yrityksesi henkilöstö oppii tekemään kohderyhmää puhuttelevaa, ja innostavaa viestintää? Haluatteko tietää lisää hakukoneoptimoinnista ja saavutettavuudesta tai saada parhaimmat vinkit kirjoittamiseen.

Koulutukset/ workshopit rakennetaan aina juuri yrityksenne tarpeen mukaan seuraavista aihealueista:

  • Asiantuntijabrändin rakentaminen tai Työntekijälähettiläisyys. Miten esiintyä eri kanavissa oman alansa asiantuntijana, kuinka kasvattaa verkostoja, luoda ajatusjohtajuutta ja viestiä organisaation asioista kiinnostavalla tavalla?

  • Vuorovaikutteinen viestintä ja sisältömarkkinointi. Kuinka tehdä tavoitteellista viestintää ja tunnistaa omat kohderyhmät. Miten keskustella oman yleisön kanssa ja sitouttaa heidät yrityksen tosifaneiksi?

  • Kirjoittaminen ja tarinankerronta. Kuinka huomioin kirjoittamisessa hakukoneoptimoinnin ja saavutettavuuden kriteerit, minkälainen on hyvä tekstisisältö/blogi/artikkeli? Mitä erilaisia sisältö- ja tyylilajeja on olemassa? Parhaat kirjoittajan/sisällöntuottajan vinkit ja inspiraatiota tekstin tuottamiseen!

Arvio yhden workshopin kokonaishinnasta (240 € + alv 24 %)

Kysythän tarjousta juuri sinulle sopivasta workshopista!

Hinnoitteluni perustuu tuntilaskutuksesta ja työmääräarviosta koostuvaan kokonaisuuteen. Kokonaisuuteen vaikuttaa sisällöntuotannon laajuus sekä asiantuntijavaatimus. Pyrin hinnoittelussa mahdollisuuksien mukaan selkeään pakettihinnoitteluun. Tuntiveloitukseni, johon joustava hinnoittelu perustuu on 60 € / h + alv 24 %.