Tämä verkkosivusto toimii evästeiden avulla. Käytämme evästeitä, että voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen. Seuraamme myös sivustomme käyttäjätilastoja (Google Analytics.)

Asiantuntijabrändin rakentaminen

Aloitimme yhteistyön ja asiantuntijasparraukset Meriken kanssa joulukuussa 2020. Ensimmäisissä tapaamisissa keskustelimme Meriken osaamisesta, äänensävystä viestinnässä sekä tavoitteista ja kohdeyleisöistä. Tapaamisissa neuvoin Merikeä sisällöntuotannon aloittamisessa ja jokaisen tapaamisen jälkeen hän sai juuri omaan tarpeeseensa räätälöityjä tehtäviä. Tehtävät sisälsivät eri kanavien sisällöntuotantoa, kirjoitusharjoituksia ja kuvasisältöjen tekemiseen tutustumista. Kaikkien tehtävien mukana oli runsaasti keräämääni tietoperustaa tehtävien tekemisen tueksi.

Kun perusasiat oli käyty läpi sekä oli sovittu, kuinka paljon Merike pystyy käyttämään asiantuntijabrändinsä rakentamiseen aikaa, räätälöimme palvelumallia Merikelle sopivammaksi ja aloitimme varsinaisen työn sosiaalisen median kanavissa. Muovasimme profiileja ja suunnittelimme viestintää eri kanaviin. Pohdimme myös viestinnän tavoitteita, jotka muovautuivat kanavakohtaisesti hieman toisistaan poikkeaviksi.

Asiantuntijabrändiä rakennettiin yhdessä valituissa kanavissa ja sisällöntuotantoa tehtiin suunnitelman mukaisesti niin LinkedIniin, Facebookin yrityssivuille kuin Instagramiinkin. Ensimmäisen vironkielisen Facebook-ryhmän päivityksen jälkeen Merike sai potentiaalisilta asiakkailta lähes 50 tarjouspyyntöä.

Yhteistyömme jatkuu sisällöntuotannon palveluna

Samaan aikaan, kun rakensimme asiantuntijabrändiä tavalla, johon Merike koki pystyvänsä sitoutumaan, hän opiskeli lisää digimarkkinoinnista ja toimin hänen mentorinaan meidän brändisparraustemme lisäksi myös koulutuksen aikana.

Koulutuksen päätyttyä olemme tavanneet kerran kuukaudessa ideointipalaverissa, jossa mietimme tulevan kuukauden teemoja, kanavaa ja sisältöjä, joita voi hyödyntää muokattuna myös muissa kanavissa. Suunnittelemme sisällöt yhdessä alustavasti ja autan Merikeä tuottamaan tekstisisällöt laadukkaasti sekä suunnittelen julkaisuja tukevat kuvat valittuihin kanaviin. Yhteistyömme jatkuu yhä.

Asiakkaan antama avoin palaute yhteistyön sujumisesta

”Olet aivan ihana ja ammattitaitoinen some-ekspertti ja valmentaja! Olen Sinulta saanut tukea asiantuntijabrändin rakentamisessa ja oppinut paljon uutta, varsinkin sisällöntuotannosta. Teoriaa ja harjoituksia on ollut sopivassa suhteessa. Olet antanut rakentavaa palautetta tehtävistä. Olet miellyttävä ja positiivinen persoona, kenen kanssa on helppoa ja sujuvaa tehdä yhteistyötä. Kiitos kun olet!”